2020-09-20 12:33:57• hírek • Közlemény

Edvin Martoné volt az utolsó különleges koncert az Új Központ felújítása előtt

Szeptember 19-én, szombaton, az Új Központban koncertezett az Emmy-díjas hegedűművész Edvin Marton a Szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmónia zenekarával. Az Iskola Alapítvány által szervezett Rock Symphony koncerten közel 500-an vettek részt, a rendezvény szabadtéren, az előírások teljes betartása mellett zajlott.

Kereskényi Gábor, Szatmárnémeti Polgármestere üdvözölte a művészt és gratulált szervezőknek: „Különleges élmény a mai Edvin Marton koncert, amely egy korszak végét és egy új kezdetét is jelenti. Az Új Központ XXI. századi arculatot kap, teljes felújítása hamarosan elkezdődik. Edvin Marton az utolsó külföldi előadó, aki itt koncertezik, de a felújítás után a tér továbbra is a város egyik legfontosabb rendezvényhelyszíne marad. Gratulálok a koncert szervezőinek, akik minden előírást betartva, tökéletesen szervezték meg ezt az eseményt!”

Szatmárnémeti Új Központjában, az 25 Október téren két hét múlva kezdődnek el várva-várt felújítási munkálatok. Az európai uniós finanszírozású beruházás értéke meghaladja a 7 millió eurót: a Szamos két partját elegáns gyalogoshíd köti össze, bicikliúttal és számos modern megoldással épül újjá az Új Központ, a város egyik legfontosabb közösségi tere. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: